Compresoare cu surub Airpol:

Calitate superioara a aerului comprimat

Continutul de ulei in aerul comprimat este de 5 ppm in varianta standard, fara sisteme de filtrare suplimentare. Aceasta calitate este obtinuta datorita sistemului de separare dubla a uleiului.


Temperatura aerului comprimat livrat este cu doar 10 grade mai mare decat temperatura ambientala, datorita sistemului eficient de ventilare si a radiatorului de ulei instalate in compresor.


Ulei sintetic - intervale mai mari de service

Uleiul sintetic are proprietati obtime ce asigura protectia compresorului, mentin parametrii tehnici si extind intervalele de service, in orice conditii de lucru.

Uleiul sintetic Airpol ajuta la mentinerea constanta a cantitatii de aer livrat. Separarea aerului de ulei se face de 5 ori mai rapid, fapt ce imbunatateste lubrefierea.


Controller cu microprocesor

Dispay-ul usor de citit si meniul intuitiv asigura un control si o supraveghere sprorita a procesului de operare al compresorului. Printre parametrii indicati se numara presinea aerului livrat, asimetria fazelor, temperatura uleiului, temperatura motorului, temperatura aerului ambiant, si curentul folosit de motor.


Calitate inalta

Controlul calitatii amanuntit se realizeaza in fiecare stagiu de productie. Certificatul ISO 9001 obtinut in anul 1998 atesta calitatea compresoarelor Airpol


Prima reconditionare a rulmentilor treptei de compresie se face dupa 30.000 - 50.000 de ore de functionare, in functie de aplicatie.


Instalare usoara si acces facil la subansamble

Compresoarele sunt livrate gata de instalare. Este necesara numai conectarea lor la reteaua de curent electric si la cea de aer comprimat.


Elementele ce trebuie servisate sunt usor accesibile, ceea ce reduce timpul interventie de revizie.


Controller-ul si toata partea electrica sunt localizate intr-un spatiu izolat, ventilat corespunzator, ceea ce mareste protectia IP.


Transmisie directa 1:1

Compresoarele Airpol din gama NB sunt echipate cu cea mai eficienta metoda de transmisie, transmisia directa 1:1, in care treapta de compresie este cuplata direct la motor. Astfel nu exista pierderi de energie iar energia electrica consumata este simtitor redusa


Soft start

Compresoarele Airpol pot fi echipate cu sistem de pornire Soft-start, ce previne consumarea de curenti mari la pornire. Astfel instalatia electrica este protejata iar, in timp, uzura compresorului este redusa.


Convertizor de frecventa

Compresoare Airpol din gama PR sunt echipate cu convertizor de frecventa. Acest sistem asigura o economie de energie de lana la 40%, fata de compresoarele cu control traditional.


Accelerarea si decelerarea fine reduc incarcarea mecanica si si protejeaza elementele electrice.


Returnarea investitiei in convertizorul de frecventa se realizeaza in medie in 30 de luni.


Convertizoarele de frecventa montate pe compresoarele Airpol sunt produse de Yaskawa, producator japonez cu traditie in echipamente electrice.


Airpol web Control

Serverul web Airpol ofera oportunitarea monitorizarii starii compresorului si a parametrilor sai. In acelasi timp, se pot vedea setarile si istoricul de functionare. Totul dintr-un browser web obisnuit, din orice loc, fara nevoia instalarii unor programe suplimentare